"Для пердачків дружин і мам": Саша Бо викликала неоднозначну реакцію голим фото у мережі

Читать на русском
Автор
26-річна дівчина оголилася на новому фото в Інстаграмі Новина оновлена 20 листопада 2021, 14:25
26-річна дівчина оголилася на новому фото в Інстаграмі. Фото instagram.com/sashaabo

Олександра Пустовіт подала одну ідею для образу до Хелловіну

Відомий український блогер Саша Бо, яка раніше розповіла про свою хворобу — булімію, підбурила деяких своїх підписниць пікантним фото у себе на офіційній сторінці в Інстаграмі.

Дівчина опублікувала в соціальній мережі кадр, на якому вона позує повністю оголеною.

"Коли лінь було робити halloween make up і шукати костюм", — підписала фото 26-річна Олександра та мама двох синів.

На знімку блогер замалювала один зі своїх сосків, а обличчя прикрила вирізаним гарбузом до наближаючого свята Хелловіну.

Саша Бо
Саша Бо оголилася у себе в Інстаграмі

У себе в сторіз Саша Бо написала, що виклала це фото для "підриву пердачків деяких щасливих дружин та мам". Також дівчина "кайфує від коментарів".

Саша Бо

"Це креативно, але мені здається що перебір, чи мені тільки здається?", "Коли нема чого показувати — показуй цицьки", "Я в шоці. навіщо голою показувати себе?", — пишуть у тих самих коментарях під фото.

Водночас інші підписники вважають нове фото Саші Бо шикарним.

Нагадаємо, що найбільшу популярність Саша Бо отримала після того, як стало відомо про її скандальне розлучення. Понад п’ять років дівчина була у стосунках із блогером Ігорем Пустовітом.

Під час інтерв’ю з телеведучою Машею Єфросініною Саша зізналася, що чоловік принижував її. Пізніше Ігор Пустовіт дав інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну, в якому розповів про булімію Саші, проблеми в ліжку, про те, як вона його принижувала і нібито била їхніх спільних дітей.