Голлівудська зірка Шон Пенн залишився у Києві, незважаючи на бомбардування

Читать на русском
Автор
1700
Шон Пенн знову відвідав Київ
Шон Пенн знову відвідав Київ

Американський актор не залишив Україну навіть після початку війни.

Відомий американський актор, кінорежисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн знову прибув до Києва, і навіть після масштабного вторгнення Росії на територію України не покинув столицю. Кінорежисер спеціально приїхав, щоб зафіксувати всі події, які зараз відбуваються в Україні.

Шон Пенн хоче донести до світу правдиву інформацію про ті події, які відбуваються в Україні, а також про вторгнення Росії до нашої країни. Кінозірка не побоявся загострення ситуації в Україні та приїхав, щоб особисто все побачити та продовжити знімати своє документальне кіно.

Артист уже побував в Офісі Президента України та відвідав пресбрифінг радника керівника Офісу Глави держави Михайла Подоляка та Ірини Верещук.

Шон Пенн снова посетил Киев
Шон Пенн снова посетил Киев

Зазначимо, що це вже не перший візит кінорежисера до України. У листопаді 2021 року в рамках підготовки свого документального фільму Пенн відвідав Приазов'я та поспілкувався з українськими військовими. Також режисер пройшовся Києвом і побував на місці розстрілу Небесної сотні.

Раніше повідомлялося, що будь-хто може отримати зброю для захисту від окупантів. У Міноборони значно спростили всі необхідні для цього процедури.

Додамо, що під Житомиром окупанти підірвали літак та спецтранспорт, а на Київщині впав військовий літак ЗСУ. Також раніше "Телеграф" писав, що напружені бої відбуваються в декількох областях — повідомляють про атаки агресора в Сумській області, на Херсонщині, Одещині, Луганщині.