TVORCHI прибули на Євробачення до Ліверпуля: зустрічав сам мер (фото)

Читать на русском
Автор
TVORCHI та українська делегація у Ліверпулі
TVORCHI та українська делегація у Ліверпулі. Фото https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Українська делегація прибула до Великобританії

Незабаром у Великій Британії відбудуться півфінали та гранд-фінал 67-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, в якому у 2022 році феєрично переміг український гурт Kalush Orchestra з хітом "Стефанія". Представники України 2023 року — гурт TVORCHI вже прибув до Ліверпуля разом з українською делегацією.

Про це на сторінках у соцмережах повідомило "Супільне". Варто зазначити, що зустрічати українських артистів в аеропорту Ліверпуля приїхав сам лорд-мер Ліверпуля Рой Гледден.

Також варто зазначити, що українську делегацію зустрічали дуже тепло і "в українському стилі" – у одязі в кольорах українського прапора.

TVORCHI приїхали до Ліверпулю
TVORCHI з лорд-мером Ліверпуля

Також на своїй сторінці в Instagram музиканти зазначили, що під час їхньої зустрічі команда у синіх та жовтих футболках виконала гімн України із сурдоперекладом, що дуже їх зворушило. А лорд-мер пожартував, що сподівається, що Україна займе друге місце.

Зустріч TVORCHI із лорд-мером Ліверпуля
TVORCHI показали як англійці їли гімн України

Раніше "Телеграф" повідомляв, що фінал 67-го пісенного конкурсу "Євробачення" відбудеться 13 травня 2023 року в Ліверпулі. У символіці події використовуються кольори українського прапора. Наш представник буде і серед ведучих – йдеться про популярну співачку Юлію Саніну (фронтвумен гурту The Hardkiss).

Також "Телеграф" писав, кому прогнозують перемогу букмекери на Євробаченні 2023 року. З фавориткою рейтингів вийшов скандал: у пісні шведської співачки почули мотиви хіта української артистки.