"З голою шваброю не попреш": російська журналістка оцінила ймовірність наступу РФ на Україну

Читать на русском
Автор
1430
Латиніна вважає, що РФ не зможе піти проти НАТО
Латиніна вважає, що РФ не зможе піти проти НАТО. Фото Колаж "Телеграфу"

На думку Юлії Латиніної, у Росії немає зброї, щоб протистояти Альянсу

Скандальна російська журналістка Юлія Латиніна, яка нещодавно порівняла Афганістан із Донбасом, сумнівається в обороноздатності своєї країни. На її думку, Росії нема чим наступати на Україну та НАТО, оскільки швабра не підходить для нападу.

Таку думку Латиніна висловила в авторській програмі "Код доступу".

За словами журналістки, ні про яку війну Росії з Україною і НАТО не може бути мови, оскільки РФ зараз не зможе протистояти Північноатлантичному Альянсу.

"Я не зовсім розумію, чим боротися з НАТО. Цими китайськими безпілотниками, купленими на "Аліекспресі"? Чи згорілим корветом? Чи майбутніми роботами? Тому що швабра як спосіб нападу на НАТО не дуже добре підходить, ось до інших об’єктів підходить, а для НАТО з голою шваброю не дуже попреш", — констатувала Латиніна.

Варто зазначити, що 17 грудня Росія висунула свої вимоги до США та НАТО, серед яких заборона розширення Альянсу та спільні навчання з Україною. Документ влада РФ назвала "гарантіями безпеки" і його авторів вже встигли охрестити "божевільними".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що США на тлі ймовірності вторгнення Росії в Україну заявили про підготовку відповідних заходів. Йдеться навіть про приведення до бойової готовності сил швидкого реагування НАТО. До них входить 40-тисячний контингент. Розгортання оперативної групи у зоні кризи скоротили з семи до п’яти днів.