Ще один загадковий дрон упав під москвою: що відомо

Читать на русском
Автор
1170
Дрон знайшли менше, ніж 100 км від Москви
Дрон знайшли менше, ніж 100 км від Москви. Фото Freepik

На місці падіння дрона було знайдено його останки

Не встигли росіяни відійти від атаки дронів на Сенатський палац у кремлі, як сталося ще одна НП. Черговий невідомий БПЛА цього разу впав за 93 км від Москви, у місті Коломна. Інформації про руйнування та постраждалих поки що немає.

Про це повідомляє російський Telegram-канал 112. Зазначається, що влада поки що ніяк не прокоментувала подію, тому офіційних даних немає.

На місце падіння дрону виїхали екстрені служби. Вони виявили уламки крила, двигун і невелику вирву. Пізніше стало відомо, що знайдені останки належать дрону, який упав у Коломні ще на початку березня. Його пошуки тривали близько двох місяців, і лише сьогодні БПЛА змогли знайти.

Зазначимо, що місто Коломна знаходиться у Підмосков’ї за 93 км від російської столиці. На початку березня цього року на населений пункт, де виробляють ракети "Іскандер", вже було здійснено атаку безпілотників. Після чого по місту прокотилася хвиля "мінувань" — невідомі телефоном повідомляли про мінування адміністрації Коломни, шкіл та лікарень міста.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в ніч проти 3 травня дрони атакували кремль у москві, момент попадання БПЛА до Сенатського палацу нібито потрапив на камери. У росії підтвердили атаку на кремль і навіть назвали її терактом, звинувативши Україну в замаху на володимира путіна. Однак у ОП заявили, що Україна не має до цього жодного відношення, оскільки не нападає, а захищається. Там же додали, що росія готує великий теракт усередині країни, а атака на кремль — це передумови, які потім допоможуть виправдати масові вбивства та інші злочини.