"Друзям" 30 років: як змінилися головні герої улюбленого серіалу і хто не дожив до цього дня (фото)

Читать на русском
Автор
7127
22 вересня 1994 року відбулася прем’єра 1 сезону "Друзів" Новина оновлена 22 вересня 2024, 15:49
22 вересня 1994 року відбулася прем’єра 1 сезону "Друзів". Фото Getty Images

Рівно 30 років тому на телеекрани вийшов перший випуск американського ситкому

Цієї неділі улюблений серіал "Друзі" святкує свій 30-річний ювілей. Саме 22 вересня 1994 року на американському каналі NBC відбулася прем’єра першого сезону, згодом — одного з найкращих ситкомів у світі.

Серіал став одним із найпопулярніших у 90-х. Величезний успіх шоу зробив його акторів — Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Меттью Перрі, Метт Леблан, Девід Швіммер і Лізу Кудроу — знаменитими. Проєкт завоював безліч нагород, включаючи "Еммі" та "Золотий глобус".

Остання серія "Друзів" вийшла 2004 року. Персонажі дорослішали, знаходили своє призначення та створювали сім’ї. Паралельно з їхнім екранним життям змінювалося і життя акторів. "Телеграф" розповідає, як виглядали головні герої у серіалі і як через 30 років вони змінилися зовні. Деякі зірки шоу не дожили до цього дня.

Дженніфер Еністон

Акторці, яка зіграла Рейчел Грін, сьогодні 55 років і вона одна з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду. У фільмографії Еністон багато відомих робіт, таких як "Дружина напрокат", "Ми — Міллери", "Ранкове шоу". Вона була одружена з Бредом Піттом, довгий час зустрічалася і навіть заручилась з актором Джастіном Теру, але не склалося. Акторка не може мати дітей. В одному з інтерв’ю вона зізналася, що шкодує, що замолоду їй не порадили заморозити яйцеклітини.

Дженніфер Еністон у молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Кортні Кокс

Акторка зіграла Моніку Геллер і зараз їй 60 років. Після завершення роботи над "Друзями" Кокс зайнялася продюсуванням, створивши проєкт "Звабливі та вільні". Вона також з’явилася у низці фільмів та серіалів, таких як "Крик". Кокс має доньку, хресною якої стала Дженніфер Еністон.

кортні кокс у молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Ліза Кудроу

Акторці, яка виконала роль Фібі Буффе, зараз 61 рік. Кудроу займалася продюсуванням різних телешоу та зіграла ролі у кількох проєктах, включаючи "Відмінниця легкої поведінки" та "Космічні війська". Вона одружена з французьким рекламним агентом Мішелем Стерном з 1995 року, є 26-річний син.

Ліза Кудроу в молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Метт Леблан

Красеню "Джої Тріббіані" сьогодні 57. Шлюб не вдався, але в актора є 20-річна дочка. Після "Друзів" Метт Леблан з’явився у кількох фільмах та шоу, включаючи "Епізоди" та "Все схоплено".

Метт Леблан у молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Девід Швіммер

Девід Швіммер зіграв у "Друзях" палеонтолога Росса Геллера, і сьогодні актору 57 років. Окрім цього шоу, він став відомим як голос жирафа Мелмана у мультфільмі "Мадагаскар". Він був одружений, має 13-річну доньку.

Девід Швіммер у молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Меттью Перрі

Актор втілив персонажа Чендлера Бінга. Меттью Перрі помер на 55 році життя 28 жовтня 2023 року у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Відомо, що актор помер через передозування кетаміну, які йому надавали особистий асистент та низка інших людей. Наразі вони підозрюються у вбивстві Перрі. З актором попрощалися на закритій церемонії минулого року 4 листопада.

У молодості, зокрема під час зйомок "Друзів", актор зловживав наркотиками та алкоголем. Не був одружений та не мав дітей.

Меттью Перрі в молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/Getty Images

Джеймс Майкл Тайлер

Актор виконав роль менеджера кафе Гантера. Декілька років тому у Тайлера діагностували рак простати на пізній стадії, а 24 жовтня 2021 року у віці 59 років зірки не стало.

Джеймс Майкл Тайлер у молодості
Кадр із серіалу "Друзі"/instagram.com/slate_michael

Нагадаємо, що до своєї смерті Меттью Перрі та Джеймс Майкл Тайлер знялися у фільмі-возз’єднанні "Друзі". Прем’єра спецвипуску практично з усіма героями ситкому відбулася 27 травня 2021 року.

Раніше повідомлялося, що останнім, хто бачив Меттью Перрі живим, був його помічник Кеннет Івамасу. Дізнайтеся, якими були останні слова актора перед смертю.