Левам не вистачило кількох хвилин: Нідерланди зі скрипом взяли три очки

Читать на русском
Автор
Левам не вистачило кількох хвилин: Нідерланди зі скрипом взяли три очки

Африканська команда, попри класну гру, поступилася Нідерландам

У матчі першого туру чемпіонату світу з футболу зустрічалися представники групи А. Ми вели онлайн-трансляцію матчу Сенегал — Нідерланди.

Європейці були фаворитами зустрічі, а от африканці напередодні ЧС-2022 втратили свого лідера Садіо Мане. Проте Левам Теранги, як ще називають сенегальську команду, не вистачило лише кілька хвилин, щоб здобути таку важливу нічию.

Матч пройшов на добрих швидкостях, але без гольових моментів. І чи не перший удар у площину воріт сенегальців завершився голом. Де Йонг з глибини зробив м’який закид у штрафний майданчик, де Гакпо випередив голкіпера і головою відправив м’яч у сітку! А на 99-й хвилині Деві Классен подвоїв перевагу Нідерландів, зігравши на добиванні після невпевненої гри Менді.

Статистика матчу Сенегал - Нідерланди
Статистика матчу Сенегал - Нідерланди
Турнірне становище команд у групі А на ЧС-2022
Турнірне становище команд у групі А на ЧС-2022

Сенегал — Нідерланди — 0:2

Голи: Гакпо (84), Классен (90+9)

Попередження: Н.Менді (94), Гуйє (96) — де Лігт (57)

Сенегал: Е. Менді, Кулібалі, Сіссе, Гуйє, Н. Менді, Куяте (Гуй, 73), Діа (Дьєнг, 69), Діатта (Джексон, 74), І. Сарр, Сабалі, Діалло (Якобс, 62).

Нідерланди: Ноперт, Дюмфріс, Де Лігт, Ван Дейк, Аке, Блінд, Бергейс (Копмайнерс, 79), Гакпо (де Рон, 94), Ф. Де Йонг, Янссен (Депай, 62), Бергвейн (Классен, 79).

Нагадаємо, що герой матчу Катар-Еквадор підтримав Україну після нападу росії.

Богиня під ліжком, пес-детектив та викрадення у Ріо: це історія Кубка світу з футболу. Доля трофею настільки унікальна, що можна знімати серіал.

На чемпіонаті світу з’явився новий гімн. Його вигадали еквадорські вболівальники, які залишилися без пива.