Диво на чемпіонаті світу: Австралія вийшла у плей-офф (відео)

Читать на русском
Автор
1367
Австралія — Данія
Австралія — Данія. Фото twitter.com/FIFAWorldCup

У групі D відбулися неймовірні перестановки

У середу, 30 листопада, на чемпіонаті світу з футболу пройшли чергові матчі 3-го туру, зокрема, Австралія зіграла з Данією.

Зустріч відбулася в Аль-Вакрі на стадіоні "Аль-Джануб" і завершилася мінімальною перемогою австралійців з рахунком 1:0. Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Данці, яким була потрібна лише перемога, так і не зуміли прошити насичену оборону Австралії. Водночас австралійські футболісти обрали тактику другого номера в очікуванні контратак. І така нагода з’явилася на початку другого тайму. На 60-й хвилині Метью Лекі розібрався з обороною "Вікінгів" та поклав м’яч у дальній нижній кут воріт Шмейхеля.

Ця перемога дозволила австралійцям посісти друге місце у групі D. У паралельному матчі французи програли Тунісу, але це ніяк не вплинуло на турнірні розклади для Австралії.

Австралія – Данія — 1:0

Гол: Лекі, 61

Попередження: Бегич, 4, Дегенек, 57 – Сков, 75

Австралія: Раян – Бегич, Роулз, Суттар, Дегенек – Гудвін (Баккус, 46), Муй, Ірвін, Лекі (Хрустич, 89) – Макгрі (Райт, 73), Дюк (Макларен, 82).

Данія: Шмейхель – Меле (Корнеліус, 69), А. Крістенсен, Андерсен, Р. Крістенсен (Ба, 46) – Єнсен, Гейб’єрг – Ліндстрьом, Еріксен, Сков Ольсен (Сков, 70) – Брайтвейт (Дольберг, 59).

Группа D
Группа D

Відеоогляд матчу:

Відео голу:

Нагадаємо, у першому турі Австралія розгромно поступилася Франції (4:1), а Данія та Туніс зіграли внічию (0:0). У другому турі данці мінімально програли "Триколірним" (1:2), а австралійці сенсаційно перемогли африканську команду (1:0).