Хорватія вибила другу команду світу із ЧС-2022 (відео)

Читать на русском
Автор
Збірна Бельгії перед матчем із Хорватією
Збірна Бельгії перед матчем із Хорватією. Фото twitter.com/BelRedDevils

Віце-чемпіони світу-2018 залишили за бортом ЧС-2022 команду Бельгії

У четвер, 1 грудня, на чемпіонаті світу з футболу в Катарі пройшли чергові матчі 3-го туру, зокрема Хорватія та Бельгія провели гру за путівку у плей-офф.

Зустріч відбулася в Ар-Райяні на стадіоні "Ахмед бін Алі" та завершилася "сухою" нічиєю — 0:0. Про це повідомляє Міжнародна федерація футболу на своєму офіційному сайті.

Футболісти провели чудовий поєдинок на високих швидкостях. Тільки дія воротарів і неймовірна невдача форвардів призвела до нулів на табло. Найкращий момент у поєдинку не реалізував Ромелу Лукаку, який у другому таймі, пробиваючи у порожній кут воріт, влучив у штангу.

Хорватія – Бельгія — 0:0

Попередження: Дендонкер, 67

Хорватія: Лівакович – Соса, Гвардіол, Ловрен, Юранович – Ковачич (Маєр, 90+2), Брозович, Модрич – Перішич, Лівая (Петкович, 64), Крамарич (Пашалич, 64).

Бельгія: Куртуа – Вертонген, Альдервейрельд, Дендонкер (Тілеманс, 72) – Кастань, де Брюйне, Вітсель, Меньє (Е. Азар, 88) – Карраско (Доку, 72), Мертенс (Лукаку, 46), Троссар (Т. Азар, 58).

У паралельному матчі збірна Марокко обіграла канадців (1:2). Таким чином, марокканці виграли групу F, друге місце посіли хорвати. Саме вони й вийшли у плей-офф ЧС-2022. Бельгія, футбольна збірна якої посідає друге місце у рейтингу ФІФА, і Канада попрощалися з мундіалем.

Статистика матчу Хорватія – Бельгія
Статистика матчу Хорватія – Бельгія

Повний відеоогляд зустрічі:

Нагадаємо, у стартовому турі ЧС-2022 Бельгія взяла три очки у поєдинку з Канадою (1:0), а Хорватія та Марокко поділили очки (0:0). У другому турі "Червоні дияволи" сенсаційно поступилися Марокко (0:2), а хорвати розгромили "Кленові листя" (4:1).