Мудрик підтвердив: "Шахтар" тримає футболіста за ґратами (фото)

Читать на русском
Автор
767
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото ФК Шахтар

Футболіст дуже хоче перейти до "Арсеналу"

Вінгер донецького "Шахтаря" та збірної України Михайло Мудрик у будь-який спосіб натякає керівництву Гірників, щоб боси клубу відпустили його в лондонський "Арсенал", який вже зробив дві офіційні пропозиції щодо гравця.

Український футболіст лайкнув публікацію в Instagram, де він зображений під вартою донецького клубу за ґратами. Мем був опублікований на одній з фанатських сторінок Канонірів і був супроводжений хештегом #freemudryk (звільнітьМудрика).

Нагадаємо, 22-річний Михайло цього сезону забив 10 голів і віддав 8 результативних передач у 18 офіційних матчах на клубному рівні. Крім того, Мудрика за підсумками року вдруге поспіль було визнано найкращим гравцем "Шахтаря".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Мудрик може залишитися в "Шахтарі" до літа, якщо донеччани не отримають пропозицію щодо гравця у розмірі 100 млн євро. Також була інформація, що "Челсі" вступив у битву за вінгера збірної України та готовий запропонувати за нього 80 мільйонів євро.

Нагадаємо, журналіст Артем Франков ще на початку трансферної епопеї з Мудриком заявив, що Михайло — це не більше ніж заручник у клубно-грошових ігрищах "Шахтаря".