Ще один футболіст "Шахтаря" перейшов до клубу АПЛ

Читать на русском
Автор
Тітці
Тітці. Фото twitter.com/LCFC

Бразильський футболіст має повернутися до "Шахтаря" за підсумками поточного сезону

Півзахисник "Шахтаря" Тете, який призупинив контракт із донеччанами завдяки рішенню ФІФА, перейшов із французького "Ліона" в англійський "Лестер".

Про це повідомляє офіційний сайт Лисиць. За інформацією джерела, угода бразильця з "Лестер Сіті" діє до закінчення сезону 2022/23.

22-річний бразилець, який виступає на позиції правого вінгера, в поточній кампанії провів 19 матчів у складі "Ліона", за який він виступав на правах оренди. На його рахунку 6 голів та 5 результативних передач. До речі, угода Тете із "Шахтарем" діє до кінця сезону. "Гірники" ризикують безкоштовно втратити гравця, трансферна вартість якого оцінюється у 25 млн євро.

Раніше повідомлялося, що донеччани провернули рекордну угоду в історії українського футболу. Гірники продали лівого вінгера Михайла Мудрика до лондонського "Челсі" за 100 млн євро (30 млн бонусами). Цей трансфер вплине на всі переходи футболістів у майбутньому.

Нагадаємо, "Шахтар" зіграв унічию з віцечемпіоном Словенії на турецькому зборі, забивши рятівний гол у компенсований час.