"Найдорожча індичка у світовому футболі?" На Мудрика посипалася критика після Лондонського дербі (відео)

Читать на русском
Автор
1492
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото twitter.com/ChelseaFC

За українця віддали величезні гроші, проте він поки що не дає результату

Вінгер "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик, який перейшов у стан Синіх із "Шахтаря" за космічні гроші, зіграв 67 хвилин у матчі проти "Вест Гема" (1:1) у чемпіонаті Англії.

Журналіст Пірс Морган у Twitter висміяв гру українського футболіста у 3-му матчі за "Челсі". Мудрик зумів відзначитися асистом у цій зустрічі, щоправда, гол не було зараховано через офсайд.

"Найдорожча індичка у світовому футболі?" — написав Морган у мікроблозі, прикріпивши фото Мудрика.

Користувачі нагадали журналісту, як він засмутився, коли "Арсенал" програв боротьбу "Челсі" за українця. Це сталося після дебюту Михайла за Синіх у матчі з "Ліверпулем".

У грі з "Вест Гемом" Мудрик 29 разів торкався м’яча та віддав 16 передач (точність 89%). На рахунку Михайла 4 з 5 виграних дуелей, 7 втрат, 2 відбори та 2 зароблені фоли. До речі, Мудрик за три неповні матчі в "Челсі" не зумів відзначитися ударом у площину воріт суперника, ключовою передачею і точним навісом, передає sofascore.

У минулому турі Мудрик провалив свій дебют у старті у грі з "Фулгемом" (0:0). Раніше повідомлялося, що в Англії пролунав скандал через соцмережі Михайла.