"Реалу" влаштували пекельну ніч у Ліверпулі: вибухи під вікнами лунали до ранку (відео)

Читать на русском
Автор
1426
Після тренування відпочити не вдалося
Після тренування відпочити не вдалося. Фото Колаж "Телеграфу"

Біля готелю вболівальники всю ніч запускали феєрверки

У вівторок, 21 лютого, відбудеться центральний матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустрічаються минулорічні фіналісти "Ліверпуль" та "Реал". Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом. Ми ведемо онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" — "Реал".

Напередодні поєдинку вболівальники англійського клубу вночі запускали феєрверки біля готелю "Реала". У такий спосіб фанати не давали спати іспанським гравцям перед важливим матчем.

Нагадаємо, що 28 травня на "Стад-де-Франс" команди грали між собою у фіналі Ліги чемпіонів-2022. Єдиний гол Вінісіуса Жуніора на 59-й хвилині приніс "Реалу" 14-й тріумф у Кубку європейських чемпіонів/Лізі чемпіонів, і при цьому мадридці вдруге здолали у вирішальному матчі "Ліверпуль".

Цього сезону фаворити знову іспанці. Шанси на прохід до чвертьфіналу "Реала" — 1,75, "Ліверпуля" — 2,15. Раніше ми писали, де можна в Україні подивитися у прямій трансляції матч "Ліверпуль" — "Реал".

Також повідомлялося, що Михайло Мудрик невдало дебютував за "Челсі" у Лізі чемпіонів. Напередодні вінгер збірної України вляпався в чергову безглузду історію в Англії.