Усик не вартує таких грошей: чому зривається бій із Ф’юрі

Читать на русском
Автор
1626
instagram.com/tysonfury

Команда британця не хоче ділити призовий фонд 50 на 50

Батько чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф’юрі чесно зізнався, чому досі не підписано контракт на бій з Олександром Усиком. Раніше поєдинок відмовилася приймати Саудівська Аравія.

За словами Джона Ф’юрі, переговори зупинилися на питанні щодо розподілу призового фонду. Як пише Vringe, команда українця наполягає на тому, щоб поділити гроші порівну, а команда Ф’юрі категорично проти такого варіанту, адже бій відбудеться на їхній території — на стадіоні "Уемблі" у Лондоні.

"Команді Усика потрібно ставитися до Тайсона так, як він на це заслуговує. Тобто як до великого чемпіона, яким він і є. Досить намагатися диктувати умови. Усик — не рівня Тайсону. Стій у черзі, чекай, коли тебе покличуть. Якщо ти не поважаєш Тайсона, то не розраховуй на бій з ним. Крапка. Усик не вартий того, щоб віддавати йому половину грошей", — заявив Ф’юрі-старший.

Нагадаємо, якщо Усик не домовиться про поєдинок з Ф’юрі, то може провести бій Даніелем Дюбуа, який є офіційним претендентом на титул за версією WBA.

Раніше ми писали, що в Лондоні два чемпіони світу побилися в кінотеатрі. Вони прийшли подивитися прем’єру фільму про бокс. До речі, нещодавно Олександр Гвоздик успішно повернувся на ринг після трирічної перерви. Українець має намір знову поборотися за титул чемпіона світу.