Українців зараз не хвилює бокс: Ф’юрі пояснив, чому Усику не дають багато грошей

Читать на русском
Автор
1431
instagram.com/tysonfury

Брат чемпіона світу вважає, що бій може не відбутися

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі під великим питанням. Британець хоче більшу частину гонорару і не має наміру поступатися. Команда Усика навіть пішла на поступки Ф’юрі, але підпису під договором поки що немає.

Своєю думкою щодо розподілу гонорару у поєдинку поділився Шейн Ф’юрі, брат чемпіона світу за версією WBC.

Шейн заявив, що або Тайсон б’ється з Усиком, або завершує кар’єру. До речі, у Саудівській Аравії вже відмовилися проводити цей поєдинок.

"Звичайно ж, уболівальники дивитимуться бій, бо він крутий. Але більшість звичайних фанатів включатимуть трансляцію завдяки Тайсону. Це не моя думка, а факти, підкріплені цифрами.

Те, що відбувається в Україні, — трагедія. Частина пирога Усика — це глядачі з України. Але найменше, що хвилює українців зараз, — це дивитися боксерський бій.

Олександр просить розподіл гонорару у форматі 50 на 50, але якщо він не поступиться, то бою не буде", — сказав Шейн Ф’юрі.

"Але все залежатиме від Тайсона. На даний момент він збирається або битися, або завершувати кар’єру. Вершина і кінець. Так що вони або влаштовують поєдинок, або маємо те, що маємо", — заявив Шейн в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

Нагадаємо, якщо Усик не домовиться про поєдинок з Ф’юрі, то може провести бій Даніелем Дюбуа, який є офіційним претендентом на титул за версією WBA.