Збірна України безславно програла Англії, жодного разу не пробивши по воротах (відео)

Читать на русском
Автор
2169
Англія — Україна
Англія — Україна. Фото twitter.com/England

Жовто-сині провели перший офіційний матч у році

У неділю, 26 березня, збірна України у рамках матчу другого туру відбору на чемпіонат Європи-2024 зіграла з командою Англії.

Зустріч, що проходила у Лондоні на легендарній арені "Уемблі", завершилася з рахунком 2:0 на користь англійців. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Українці досить непогано розпочали, чудово справляючись із пресингом англійців, проте у другій половині тайму Леви притиснули Жовто-синіх до штрафного майданчика та засипали наші ворота градом ударів. Відкрив рахунок у поєдинку Гаррі Кейн, який у дотик розстріляв володіння Трубіна, відірвавшись після навісу від Караваєва. Асистував нападнику "Тоттенгема" Букайо Сака, який за кілька хвилин забив сам, вразивши дальню "дев’ятку" воріт Трубіна.

Англія – Україна – 2:0.

Голи: Кейн (37), Сака (40)

Попередження: Маліновський (69)

Англія: Пікфорд — Вокер, Стоунз, Магвайр, Чілвелл — Райс, Хендерсон — Сака, Меддісон (Гріліш, 85), Беллінгем (Галлахер, 86) — Кейн (Тоуні, 81).

Україна: Трубін — Караваєв (Буяльський, 61), Сваток, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 62) — Степаненко (Коноплянка, 90), Зінченко — Судаков, Маліновський, Мудрик (Циганков, 61) — Яремчук (Довбик, 74).

Примітно, що Жовто-сині за два тайми жодного разу не пробили у рамку воріт Пікфорда. Усього на рахунку нашої команди два удари у напрямку англійських воріт.

Статистика матчу Англія – Україна
Статистика матчу Англія – Україна

Таким чином, англійці (6 очок) після двох турів одноосібно очолили турнірну таблицю у відбірковій групі, українці поки що очок не набирали.

Турнірне становище команд у групі С
Турнірне становище команд у групі С

Повний відеоогляд зустрічі:

Нагадаємо, збірні України та Англії у кваліфікації на континентальну першість виступають у групі С разом із командами Італії, Мальти та Північної Македонії. У квінтеті кожна команда зіграє один з одним по два матчі — вдома і на виїзді, після чого два найкращі колективи вийдуть у фінальну частину Євро-2024. Ще три місця на ЧЄ-2024 будуть розіграні у плей-офф Ліги націй.

Нагадаємо, у першому турі відбіркового циклу англійці вперше в історії обіграли італійців у гостях.

Свій наступний матч відбору на ЧЄ-2024 українці зіграють уже у літню міжнародну паузу. У червні нашими суперниками будуть Північна Македонія та Мальта.