УАФ відмовляється від Реброва? Збірну України вперше може очолити іноземець

Читать на русском
Автор
509
Футболісти збірної України
Футболісти збірної України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Руслан Ротань поки що очолює національну команду з приставкою в.о.

Журналіст The Times Жак Талбо висловився щодо можливого призначення хорватського фахівця Славена Билича головним тренером збірної України. Напередодні наша команда провела свій перший матч у відборі Євро-2024.

Відповідною інформацією журналіст поділився у Twitter. Повідомляється, що Українська асоціація футболу (УАФ) вже контактувала з Биличем, а незабаром сторони почнуть переговори.

Зазначимо, зараз Билич перебуває без роботи з березня, коли його звільнили з "Вотфорда". Раніше фахівець працював з "Хайдуком", збірною Хорватії, "Бешикташем", "Вест Гемом", "Аль-Іттіхадом", "Локомотивом", "Вест Бромвічем" та китайським "Бейцзін".

Раніше повідомлялося, що пріоритетним варіантом для національної команди УАФ вважає Сергія Реброва. Однак, за інформацією коментатора Віктора Вацка, Ребров отримав пропозиції з двох європейських команд, які регулярно виступають у Лізі чемпіонів (груповий етап). Український фахівець поки що не прийняв рішення про своє майбутнє, але завжди казав, що хоче попрацювати з національною командою.

Відеоогляд матчу Англія — Україна

Нагадаємо, наступна гра збірної України відбудеться влітку 2023 року. Практично водночас молодіжна збірна України, тренером якої також є Руслан Ротань, стартує на Євро-2023 U-21. Тому УАФ необхідно знайти йому заміну вже найближчим часом. До речі, призначення Ротаня викликало хвилю критики, адже на нього "повісили" одразу три команди. Фахівець працює також із ФК "Олександрія".