"Вся росія за тебе": Ломаченко звернувся до вболівальників на тлі двох прапорів (відео)

Читать на русском
Автор
2776
Василь Ломаченко
Василь Ломаченко. Фото Screenshot

Український боксер звернувся до вболівальників на англійській та російській мовах

Український боксер професіонал Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) після скандальної поразки від Девіна Хейні (30-0, 15 КО) звернувся до вболівальників.

Відповідний пост спортсмен опублікував на своїй сторінці в Instagram. Loma зазначив, що отримав багато повідомлень зі словами підтримки, в яких йдеться, що саме він виграв чемпіонський поєдинок. До речі, Василь записав відеозвернення на тлі двох прапорів: українського та Білгорода-Дністровського (Одеська область).

"За останні кілька днів отримав дуже багато повідомлень з теплими словами підтримки на свою адресу. Дуже багато пишуть і переконують, що ми цей поєдинок не програли.

Ми, в принципі, з вами згодні в цьому. Особливо ті люди, які люблять, цінують та поважають цей вид спорту. Ті, хто розуміється на цьому. Наші думки сходяться.

Але є те, що маємо. У будь-якій ситуації потрібно залишатися людиною. Значить, на те була воля Всевишнього. Слава Богу всього. До зустрічі”, – сказав Ломаченко.

У мережі неоднозначно сприйняли слова боксера. Українці розкритикували Василя, який зробив відеозвернення двома мовами, забувши про державну, а ось росіяни були в захваті. Англомовна аудиторія переважно писала, що Ломаченко — справжній чемпіон.

У мережі відреагували на відеозвернення Василя Ломаченка

Бій Ломаченко — Хейні наробив галасу у світі боксу через неоднозначне рішення суддів. Любителі боксу вважають, що Василя засудили. На сайті "Телеграф" доступні відео найкращих моментів супербою, а також повне відео поєдинку.