"рф не прогинається": екстренер збірної України з хокею вимагає повернути росію на ЧС

Читати російською
Автор

Екскерманич "Донбасу" навів сміхотворний привід

Колишній головний тренер збірної України з хокею Андрій Назаров вимагає повернути росію на чемпіонат світу. Нагадаємо, Міжнародна федерація хокею (IIHF) усунула збірні росії та Білорусі від участі в усіх міжнародних турнірах, що проходять під егідою організації.

Про це він заявив сайту Чемпионат. За його словами, президенту IIHF Люку Тардіфу час вникнути в "специфіку російської мови, російської культури та російського спорту".

Латвія виграла бронзові медалі на ЧС-2023 з хокею

"росія ні перед ким не прогинається і ніколи не прогнеться, чим швидше французький управлінець це зрозуміє, тим краще всім, у тому числі всьому світовому хокею", — вважає Назаров.

Екскерманич збірної України з рф також привітав своїх співвітчизників з днем росії, закликавши "любити і пишатися своєю мовою і своєю батьківщиною".

У лютому 2023 року IIHF продовжила усунення росіян на весь сезон-2023/24. Після цього дворазовий олімпійський чемпіон, депутат Держдуми рф В’ячеслав Фетісов заявив про те, що транслювати та обговорювати чемпіонат світу з хокею в росії — це злочин.

Раніше повідомлялося про інцидент із футболкою з написом "росія" на ЧС-2023.