"Ворскла" вирвала перемогу у "Діли" у Лізі конференцій (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2023, 07:26

Полтавський клуб стартував у єврокубках

У четвер, 27 липня, "Восркла" у рамках матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА сезону 2023/24 "приймала" грузинську "Ділу".

Зустріч, що проходила у Тихи (Польща) на однойменному стадіоні, завершилася з рахунком 2:1 на користь "Ворскли". Про це повідомляє "Телеграф".

У складі грузинського клубу виступають два українці: воротар Євген Кучеренко та нападник Микола Ковталюк. Обидва вийшли у старті у цьому поєдинку, а Ковталюк ще й став автором першого голу. На 57-й хвилині український форвард успішно замкнув простріл партнера із лівого флангу.

Після пропущеного м’яча футболісти "Ворскли" прокинулися і нарешті почали створювати гольові моменти. У підсумку на 73-й хвилині хавбек господарів Феліпе Родрігес зрівняв рахунок. А ще за 20 хвилин захисник полтавців Ібрагім Кане оформив переможний гол.

"Ворскла" – "Діла" – 2:1

Голи: Феліпе (73), Кане (90+3) – Ковталюк (57)

Попередження: Чеснаков (34), Феліпе (39), Павлюк (90+5) – Тевзадзе (56), Ковталюк (90+5)

"Ворскла": Ісенко, Крупський, Де Сантана (Хрипчук, 83), Чеснаков, Пердута, Кане, Юрченко (Нестеренко, 74), Павлюк, Феліпе, Челядін (Скляр, 74), Степанюк

"Діла": Кучеренко, Вандерсон, Тевзадзе, Дзоценидзе, Читеїшвілі, Парулава (Сардалішвілі, 69), Сантос, Жеан Віктор (Андронікашвілі, 69), Гейл (Мзвакалі, 74), Ковталюк, Гоміс

Статистика матчу Ворскла - Діла

Відео голів.

Повне відео матчу:

Зазначимо, гра-відповідь між командами відбудеться 3 серпня в Грузії. Переможець протистояння у 3-му раунді кваліфікації ЛК зіграє або з АПОЕЛем (Кіпр), або з "Воєводіною" (Сербія). Той, хто програє у 2-матчевому протистоянні, залишить єврокубки.

Нагадаємо, напередодні "Дніпро-1" невдало стартував у відборі Ліги чемпіонів, поступившись у першій грі "Панатінаїкосу" (1:3).