"Динамівці" поставили на місце греків, які ображали героїв "Азовсталі", і нарвались на "путіна" (відео)

Читать на русском
Автор
29611
"Динамо" святкує перемогу над "Арісом"
"Динамо" святкує перемогу над "Арісом". Фото ФК Динамо (Київ)

Протистояння між "Динамо" та "Арісом" проходило не лише на футбольному полі

У четвер, 17 серпня, київське "Динамо" у тяжкому протистоянні вибило "Аріс" з єврокубків (2:1, 6:5 за пенальті). Відразу після фінального свистка футболісти Біло-синіх вказали фанатам грецького клубу на їхнє місце.

Про це повідомляє "Телеграф". Після фінального свистка воротар Георгій Бущан та інші "динамівці" попрямували до трибун, де сиділи грецькі фани, а потім показали їм характерний жест.

Таким чином українські футболісти поставили ультрас "Аріса" на місце. Тиждень тому грецькі фанати вивісили на матчі у Салоніках антиукраїнські банери, на яких назвали "азовців" нацистами. Крім того, греки використовували радянську символіку, а також прапори бойовиків "ЛНР" та "ДНР".

"Динамівці" всією командою підтримали "Азов".

Крім того, в соцмережах клубу з’явився такий пост.

Фанати грецького клубу після флешмобу Біло-синіх не вигадали нічого кращого, ніж почати скандувати: "путін, путін, путін", передає telegram-канал What a goal.

Нагадаємо, кияни не вперше зустрічаються із фанатами, які скандували "путін". Минулого сезону вболівальники "Фенербахче" почали співати хвалебні пісні про президента рф після голу "Динамо" у ворота турецької команди. До речі, тоді "динамівці" вибили стамбульців із відбору Ліги чемпіонів, а УЄФА покарав Канарок за поведінку вболівальників.