Названо ім’я в.о. голови МВС після загибелі Монастирського

Читать на русском
Автор
3554
Ігор Клименко
Ігор Клименко. Фото 24 канал

Після смерті глави МВС були задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість процесами

Після загибелі глави МВС Дениса Монастирського у трагічній авіакатастрофі у Броварах його обов’язки виконуватиме Ігор Клименко.

Так, за словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ – головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ.

"Після обговорення з парламентом буде представлено призначення нового керівника відомства", — заявив Шмигаль і додав, що Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами.

Зазначимо, що станом на 15:00 (18 січня) кількість загиблих у катастрофі у Броварах становить 14 осіб (серед них одна дитина). Травми отримали 25 осіб, 11 з яких діти. Їх госпіталізували до медичних закладів. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

До загиблих входить керівництво МВС України, а саме, голова відомства Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та держсекретар Юрій Лубкович.

Про все, що відомо на даний момент з приводу трагедії, можна прочитати в матеріалі "Телеграфу".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в порятунку дітей із дитячого садка біля якого впав вертоліт, брали участь навіть підлітки.

Також ми повідомляли про те, як зараз виглядає місце трагедії в Броварах.