"Нам сказали, на Землю летимо на навчання": у мережі море жартів про спалах над Києвом (добірка мемів)

Читати російською
Автор

Українці змагаються в дотепності

Поки вчені сперечаються про причини спалаху в нічному небі над Києвом 19 квітня, українці реагують на подію звичайним способом — гумором. З кожною годиною з’являється ще більше мемів та кумедних жартів про НЛО над столицею України.

"Телеграф" зібрав деякі з них. Вони не тільки стосуються військової тематики — заяв росіян після вторгення, що вони не знали куди йшли та роботи сил Протиповітряної оборони України.

Неодноразово в мемах обігрувалися відомі кінокартини.

Серед тем, які порушували у жартах — міжвидові стосунки, меми про політиків та навіть уявлення, що можуть відчувати люди, які не відстежували новини вчора ввечері.

Читайте також: Перша добірка жартів про НЛО над Києвом

Зазначимо, що вчені досі не дали відповідь, а що ж все-таки спалахнуло в небі над Києвом. Фахівці припускають, що це може бути пов’язане із входом щільного тіла в атмосферу, однак остаточно стверджувати поки не беруться. У НАСА прозвітували, що це не їхній супутник, траєкторія падіння не збігається і він в цей час ще не увійшов в атмосферу. Цей супутник вивчав сонячні спалахи до 2018 року та нещодавно вийшов з ладу — він має згоріти в земній атмосфері 20 квітня.