"Я збираюся вижити!": "слуга народу" Беленюк із гумором відреагував на події у Раді

Читать на русском
Автор
Жан Беленюк не має наміру покидати ВР
Жан Беленюк не має наміру покидати ВР. Фото facebook.com/zhanbeleniuk

Останні скандали у Раді пов’язані саме з депутатами від "Слуги народу"

Український нардеп Жан Беленюк із гумором відреагував на зміни у Верховній Раді, а саме позбавлення багатьох депутатів від "Слуги народу" мандатів.

У середу, 9 серпня, після того, як Рада позбавила мандата чергового "слугу", український видавець та основний власник харківського видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький у себе в Facebook жартома порівняв ситуацію у парламенті із романом Агати Крісті "Десять негренят".

"Здається, історія цього парламенту все більше нагадує книжку "Десять негренят", — написав він.

Як відомо, у цьому творі фігурує знаменита дитяча лічилка "Десять негренят вирушили обідати, один поперхнувся, їх залишилося дев’ять…" — і так поки не залишилося жодного.

Жан Беленюк у відповідь на слова Красовицького написав: "Нічого не знаю, Я збираюся вижити!".

Нагадаємо, 9 серпня, Верховна Рада позбавила мандата депутата Андрія Холодова від "Слуги народу". Після скандалу з відпочинком на Мальдівах мандата втратив ще один "слуга" Юрій Арістов. Перед цим Верховну Раду залишили ще кілька народних обранців.

8 серпня ще одного "слугу народу", Анатолія Гунька, спіймали на хабарі. Крім того, зараз розгортається скандал навколо "слуги" Богдана Торохтія. Керівник фракції Давид Арахамія пообіцяв порушити питання про позбавлення його мандата.