У рф запроданку Ані Лорак знову намагаються "скасувати"

Читати російською
Автор

Росіяни вкотре проти концерту Ані Лорак, боячись, що нібито вона віддасть гроші на ЗСУ

Співачка Ані Лорак, яка продовжує мовчати про звірства російських окупантів в Україні, зібралася гастролювати росією. Щоправда, вкотре потрапила до немилості, а концерти зірки знову зажадали скасувати.

Інформація про те, що в рф написали листа з вимогою скасувати виступ Ані Лорак в Підмосков’ї, розмістили росмедіа 22 серпня 2023 року. Поки українці жартують з "допомоги" запроданки для нашої армії, росіяни і справді бояться, що доходи від концерту підуть до ЗСУ.

Так, Ані Лорак анонсувала виступ на честь свого 45-річчя у Підмосков’ї 27 вересня, але у відповідь отримала кляузу. Як пише Телеграм-канал "Підйом", до тамтешнього губернатора звернувся такий собі Віталій Бородін — "глава федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією". "Немає жодних гарантій, що доходи від концертів Ані Лорак не підуть на підтримку тих, хто воює проти росіян": йдеться у листі росіянина.

У рф не вперше намагаються "скасувати" Ані Лорак. Чутки про її "спонсування" української армії мусуються у соцмережах з весни. Співачка виправдовувалася, що ніколи не допомагала військовим. В Україні ця тема стала приводом для жартів. Зрадницю Лорак висміяв Сергій Притула. Мережа іронізувала і над тим, що нібито артистка "запустила" дрон на москву.

Додамо, що Ані Лорак продовжує жити в рф і працювати на росіян. Нещодавно стало відомо про її участь як судді у російському популярному музичному шоу. Проте публіка з негативом сприйняла цю новину.