Подруга Пугачової розкрила правду про її від’їзд з росії та назвала справжню причину

Читать на русском
Автор
14557
Алла Пугачова
Алла Пугачова

Головною причиною такого різкого переїзду стали діти Галкіна та Пугачової.

Відома російська співачка Алла Борисівна Пугачова після свого повернення до росії, через пів року життя в Ізраїлі, наробила досить багато галасу, проте ще більше розмов піднялося, коли вона знову, таємно, виїхала з Москви, хоча раніше артистка заявляла, що хоче, щоб її діти, Ліза та Гаррі, навчалися на батьківщині. Але щось пішло не так, і що саме розповіла її давня подруга, і за сумісництвом колишня кравчиня Примадонни, Любов Аксьонова.

В інтерв’ю виданню NEWS.ru Аксьонова зазначила, що вона знала, що Алла Борисівна планує знову їхати, і головною причиною для переїзду стали якраз Ліза та Гаррі. На жаль, той спокій, який хотіла б Пугачова для малюків — у росії неможливий, оскільки позиція їхнього батька "не влаштовує" навіть їхніх однокласників у школі.

"Вони (діти — ред.) адже пішли до школи, тиждень проходили, і їх почали, наскільки мені відомо, піджучувати ... "А де твій тато, а що?". Якщо в інтернеті зубоскалять, то і діти в школі будуть, " злі язики страшніші за пістолет". А Гаррі та Лізі вже не по три роки, вони дорослі і все розуміють. Приходять додому, ставлять недитячі питання, переживають" — зазначила Любов Аксьонова.

Також подруга Примадонни зазначила, що перший від’їзд артистки був пов’язаний із її здоров’ям. Конкретної причини Аксьонова не назвала, але лікування проходило спочатку в Америці, а згодом в Ізраїлі.

Нагадаємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова кілька місяців жили в Ізраїлі, куди вони разом із дітьми переїхали після початку російського вторгнення в Україну. Пізніше пародист заявив, що повертатися йому назад на батьківщину більше нема чого. Зараз Галкін гастролює світом зі своїми гумористичними номерами, в яких висміює російських пропагандистів і самого президента Росії Путіна.

Повернення Пугачової на батьківщину не обійшлося без скандалів: Галкін був визнаний іноагентом, і співачка вибухнула маніфестом у соціальних мережах. Пугачова зажадала зробити її іноагентом за чоловіком.

А нещодавно стало відомо, що Пугачова отримала паспорт громадянина Ізраїлю.