Із дівчиною "з голубцями" не склалося: з ким "Холостяк-12" Топольський попрощався на п’ятому тижні проєкту (фото)

Читати російською
Автор

Алекс Топольський відправив додому наймилішу учасницю 12-го сезону

У п’ятницю, 25 листопада, вийшов п’ятий випуск найпопулярнішого романтичного телепроєкту на українському телебаченні — "Холостяк-2022". Головний герой реаліті Алекс Топольський щотижня відправляє додому одну чи кілька учасниць, які не змогли хоч трохи, але завоювати серце чоловіка.

На п’ятому тижні проєкту Алекс відправив додому 27-річного директора банкетної служби Юлію Кавчук. Дівчина була з Топольським на груповому побаченні, проте вона всіляко уникала головного героя. Алекс це помітив і запропонував поговорити з Юлією віч-на-віч. Учасниця зізналася, що соромиться чоловіка та боїться великої конкуренції серед інших учасниць. Топольський заявив, що така поведінка не сприяє побудові романтичних стосунків, тому відправив Юлію додому прямо посеред побачення.

instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, що Юлія Кавчук приємно здивувала Алекса Топольського смачним подарунком у їхню першу зустріч: дівчина привезла з собою каструлю з голубцями. Пізніше чоловік зізнався, що вважає Юлію суперкласною господинею, а її голубці — дуже смачними.

Холостяк 2022: хто залишив проєкт у п’ятому випуску

instagram.com/holostyakstb

Другою учасницею, яку Алекс відправив додому, виявилася 28-річний візажист Роксолана Рокс. Дівчина так і не відкрилася головному героєві.

instagram.com/holostyakstb
instagram.com/holostyakstb

Скандали з учасницями 12 сезону шоу "Холостяк"

Другий випуск шоу "Холостяк-12" несподівано закінчився великим скандалом у мережі. Головний герой проєкту, бізнесмен Алекс Топольський попрощався відразу з шістьма дівчатами, і одну з них дуже сильно зачепило те, що її вигнали так рано. 28-річна нутриціолог Анастасія Кузміцька вирішила розповісти "всю правду" про зйомки проєкту.

Крім того, танцівниця Аделіна Делі емоційно висловилася про редакторів і головного героя Алекса Топольського. А ось інша учасниця, медсестра Аміна Джафарова після свого вильоту розкрила своє справжнє ставлення до Топольського.