путіну зовсім погано? Що свідчить про погіршення стану диктатора

Читать на русском
Автор
22661
Цілком імовірно, що стан здоров’я путіна досить плачевний
Цілком імовірно, що стан здоров’я путіна досить плачевний. Фото telegraf.com.ua

Про те, що російський лідер слабшає з кожним днем, свідчить низка факторів

Російський диктатор володимир путін, у якого підозрюють онкологію, а також ряд інших серйозних захворювань, заперечує погіршення стану свого здоров’я. Однак його слова не підтверджуються конкретними фактами, які таки свідчать на користь теорії хворобливості політика. Це і відмова від деяких заходів, і вплив миколи патрушева, якого все частіше називають наступником влади у рф.

Більше факторів "Телеграф" зібрав завдяки спостережливості власних журналістів та інформації видання "НВ". Для зручності ми зібрали все це в один повноцінний матеріал.

Як відомо, 2022 року путін святкуватиме своє 70-річчя — якщо, звичайно ж, його офіційна дата народження є правдивою. Як для такого віку, зовні він виглядає цілком гідно, що, своєю чергою, може бути пов’язане з регулярними уколами ботокса в обличчя.

Однак за останні кілька років ситуація критично погіршилася — стали помітнішими дивні довільні рухи ніг і опухлість рук. "Дістається" путіну і за вельми округле обличчя. Це все може бути свідченням прийому спеціальних препаратів, якими диктатор намагається вилікуватися від раку.

Також путін відмовляється брати участь у багатьох заходах, виправдовуючись коронавірусними обмеженнями. Наприклад, нещодавно було оголошено про відміну щорічної прямої лінії з громадянами росії, яку путін проводив раніше щоліта. І хоча у Кремлі обіцяють, що спілкування просто перенесуть на кілька місяців, це дуже показово.

З іншими ж політиками та громадськими діячами путін якщо й зустрічається, то найчастіше — за довгим столом, який не передбачає тісного контакту. Винятком є лише невизнаний президент Білорусі олександр лукашенко.

Проте навіть під час нещодавнього можливого спільного матчу політиків з хокею до хокею журналісти не змогли зробити жодного фото, де був би путін. Цілком імовірно, що він більше не ризикує виходити на кригу. Тим більше, що в березні, вперше за десятиліття, російський президент був відсутній на традиційному гала-матчі нічної хокейної ліги рф.

З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну путін лише одного разу виїжджав за межі росії — до Таджикистану, звідки поїхав до Ашгабата, де відвідав Каспійський саміт. Але й там від інших політиків, він відгороджувався за допомогою великого столу.

Тим часом більшість більш звичних для путіна завдань тепер виконує секретар Ради безпеки рф Микола Патруш. Політик регулярно критикує НАТО та США, захищав Калінінград після початку Литвою товарної блокади та інше. Також важливим "дзвіночком" можна назвати те, що на саміті з питань безпеки, який проходив на Далекому Сході росії, саме патрушев вів розмову щодо енергетичної безпеки країни. Зазвичай ця тема лишалася за володимиром путіним.

Зазначимо, що одним із передбачуваних захворювань, які приписують путіну, є хвороба Паркінсона. Чи можна розраховувати на таке погіршення здоров’я диктатора, читайте у нашому докладному матеріалі.

Крім цього ми розповідали, чи справді у владимира путіна можуть бути двійники і скільки їх налічується.