Пугачова їдко висміяла головного пропагандиста рф

Читати російською
Автор

Співачці довелося відреагувати на випади пропагандиста

Російські пропагандисти накинулися на співачку Аллу Пугачову після її повернення до росії. Примадонна навіть написала кілька слів у соцмережах після чергового випаду Володимира Соловйова на її адресу.

Відповідний пост Пугачова опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Співачка лише пошкодувала пропагандиста, який "може луснути через злобу".

"Шкода Володю. Так і лопнути можна від злості й хамства ", — лаконічно написала Алла, прикріпивши до посту колаж, на одній стороні якого розташоване фото Соловйова, а на іншій — її знімок з чоловіком, Максимом Галкіним.

Додамо, що у День знань, 1 вересня, Алла повела своїх дітей — двійнят Лізу та Гаррі — на лінійку до "Першої московської гімназії" — елітної школи МДУ ім. Ломоносова. Там Примадонна заявила, що хоче набити морду одній людині. Можливо, співачка мала на увазі саме Соловйова.

Напередодні Соловйов почав істерити з приводу того, що Пугачова повернулася до росії.

"Повернулась до росії, щоб дітей до школи відправити, чи у відпустці була? Та кого дурити? І не помітила, що чоловік ніс, не промовила ні слова. А приїхала навіщо? Гроші скінчилися? Не думаю. А ми повинні вдавати й розчулюватися, і сльозу з очей: "Ой, Пугачова повернулася!" Що ж ми нічого не розуміємо? Зібратися ніяк не могла! Нехай все пояснить. Вона ж прибула навести лад у головах росіян", — раніше заявляв Соловйов.

Раніше повідомлялося, що Галкін підколов росіян у Латвії, перейшовши на латиську мову. До цього комік їдко висміяв президента росії володимира путіна.