На приготування підуть лічені хвилини: рецепт "Рафаелло" з крабових паличок

Читать на русском
Автор

У цю закуску входить всього три простих інгредієнти, а з найскладнішого в рецепті — зварити курячі яйця

Якщо ви досі не визначилися з меню на Новий рік, то пропонуємо почати з простих закусок, які не забирають багато часу: рулетики з огірків зі шпротами, сирні канапе, а також роли з крабових паличок. Доповнимо список ще однією закускою — "Рафаелло" з крабових паличок, смак якої виходить дуже ніжним, а продуктів для неї потрібно мінімум.

Простим рецептом новорічної закуски під назвою "Рафаелло з крабових паличок" поділилася блогерка Ірина Сичівська в Instagram.

Як приготувати "Рафаелло" з крабових паличок

Інгредієнти

  • 200 гр крабових паличок
  • 100 гр сиру
  • 2 яйця
  • 3 зубчики часнику
  • 70 гр сметани
  • зелень для прикраси

Приготування

  1. Крабову паличку необхідно розділити на дві частини – червону та білу.
  2. Білу частину дрібно нарізати кубиками, а червону натерти на дрібній тертці.
  3. Відварені наперед курячі яйця необхідно натерти.
  4. Твердий сир також натираємо на тертці.
  5. Порізані білі частини крабових паличок, сир, яйця, дрібно нарізаний часник, сметану з’єднати в одному посудині й добре перемішати.
  6. З отриманої суміші сформувати невеликі кульки й обваляти їх у червоних крабових паличках.
  7. Для подачі на стіл викласти в гарну тарілку та прикрасити зеленню.

Відеорецепт

Раніше "Телеграф" публікував топ-3 чудові м’ясні страви до новорічного столу. Також можна приготувати буженину зі свинини та качині ніжки.