"Дніпро-1" — "Динамо": відео матчу (відео)

Читать на русском
Автор
875
"Дніпро-1" — "Динамо" Новина оновлена 12 березня 2023, 13:06
"Дніпро-1" — "Динамо". Фото ФК Динамо (Київ)

Центральна гра туру відбулася в Ужгороді

У неділю, 12 березня, "Дніпро-1" провів домашній поєдинок 17 туру чемпіонату України сезону 2022/23 проти київського "Динамо".

Центральний матч туру пройшов в Ужгороді на стадіоні "Авангард" та завершився перемогою киян з рахунком 1:0. Пряма онлайн-трансляція матчу "Дніпро-1" — "Динамо" була доступна на YouTube-каналі Football Hub.

Пряма відеотрансляція матчу "Дніпро-1" — "Динамо"

Претенденти на титул УПЛ після невдач у 16 турі спробують реабілітуватися перед уболівальниками. "Дніпро-1" зі скандалом втратив очки у грі з "Олександрією" (2:2), а кияни взагалі зганьбилися, поступившись у Києві "Інгульцю" з рахунком 0:2.

Зазначимо, турнірна ситуація зобов’язує киян перемагати, адже вони ризикують за підсумками сезону залишитися без Ліги чемпіонів, куди потраплять дві найкращі команди УПЛ. На цей час Біло-Сині йдуть на четвертому місці в першості, відстаючи від "Дніпра-1", що лідерує, на шість очок.

Турнірне становище команд в УПЛ
Турнірне становище команд в УПЛ

Нагадаємо, "Дніпро-1" вилетів із Ліги конференцій, поступившись у 2-матчевому протистоянні кіпрському АЕКу з Ларнаки. Таким чином, дніпряни можуть зосередитись на чемпіонаті України. А ось "Шахтар", який також мітить на перемогу в УПЛ, все ще виступає у Лізі Європи.