Сенсаційний камбек? Роналду може залишити Саудівську Аравію та повернутися до "Реалу"

Читати російською
Автор

Португалець не зумів адаптуватися на Близькому Сході

Зірковий футболіст Кріштіану Роналду має намір залишити свій нинішній клуб "Аль-Наср" із Саудівської Аравії через чотири місяці після переходу.

Про це повідомляє El Nacional. За інформацією іспанського видання, нападнику некомфортно в близькосхідній країні через її закриту культуру та мовний бар’єр.

Зазначається, що португальський нападник хотів би повернутися до "Реалу", де виступав дев’ять років в 2009-2018 роках. Там же у Мадриді він зустрів свою нинішню наречену Джорджину Родрігес.

Відео голів та огляд матчу "Аль-Наср" — "Аль-Раїд"

За даними медіа, в столиці Іспанії Роналду відчував себе найбільш комфортно і щасливо, і він, як і раніше, сумує за містом, після від’їзду з якого почав про це шкодувати.

За повідомленнями джерела, президент "Реала" Флорентіно Перес пропонує Роналду повернутися не як гравець, а отримати роботу в структурі королівського клубу.

Нещодавно повідомлялося, що зіркового португальського футболіста можуть депортувати із Саудівської Аравії за непристойний жест.

Раніше Роналду, по суті, змусив керівництво "Аль-Насра" звільнити головного тренера, яким він був незадоволений.

Також в ЗМІ з’являлася інформація, що наречена португальця Джорджина Родрігес не розібралася із законами в Саудівській Аравії та могла бути оштрафована за порушення порядку.