"Щоб зі мною таке робили в Європі?": стало відомо, чому Ахметов звільнив тренера "Шахтаря" (відео)

Читати російською
Автор

Долю хорватського фахівця у "Шахтарі" вирішив один невдалий матч

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов вирішив звільнити головного тренера Ігора Йовічевича після нищівної поразки Гірників від "Феєнорда" (1:7) у 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА сезону 2022/23.

Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський у випуску "ТаТоТаке" на YouTube. За його інформацією, Ахметова "тригернула" ганебна поразка в Європі, через що доля хорвата в донецькому клубі була вирішена ще в березні.

"Кажуть, що він (Ахметов) сказав: "Що це таке? Мені байдуже, де ми йдемо в чемпіонаті, за скільки ми продали Мудрика, який у нас склад і як людина збирала цю команду, щоби зі мною таке робили на європейській арені? Все, щоб я не бачив цього тренера, цей тренерський склад.

Скільки годин намагалися вмовити його передумати, а потім був невиразний період в УПЛ, усі ці +1 над "Минаєм" та іншими клубами з нижньої частини турнірної таблиці. Але цей момент його тригернув", – сказав Співаковський.

Нагадаємо, Гірники зі скандалом звільнили Йовічевича та найняли тренера "Зорі" нідерландця Патріка ван Леувена. За інформацією ЗМІ, "Шахтар" не платитиме компенсацію "Зорі" за фахівця. При цьому в луганському клубі незадоволені діями донеччан.