"Динамо" — "Аріс": відео другого матчу Ліги конференцій

Читать на русском
Автор
2335
У першій грі "Аріс" дав "Динамо" цінний урок Новина оновлена 17 серпня 2023, 20:12
У першій грі "Аріс" дав "Динамо" цінний урок. Фото ФК Динамо (Київ)

Кияни пройшли до наступного раунду відбору єврокубка

У четвер, 17 серпня, київське "Динамо" провело поєдинок-відповідь з грецьким "Арісом" у рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА сезону 2023/24. У першій грі греки шокували Біло-синіх, здобувши перемогу з рахунком 1:0.

Повне відео матчу "Динамо" — "Аріс" доступне для перегляду в Україні на YouTube-каналі Football Hub. Поєдинок завершився перемогою киян у серії післяматчевих пенальті з рахунком 2:1 (6:5).

Стартові склади команд:

"Динамо": Бущан, Дубінчак, Дячук, Сирота, Тимчик, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Волошин, Ярмоленко, Ванат

"Аріс": Хутесіотіс, Феррарі, Одубая, Ляйсманн, Монтоя, Даріда, Жюль, Джурасек, Пальма, Морон, Моберг-Карлссон

Повне відео матчу-відповіді 3-го відбіркового раунду Ліги конференцій "Динамо" — "Аріс"

Матч-відповідь "Динамо" — "Аріс" відбудеться в Бухаресті (Румунія) на стадіоні "Жулешті". У першій грі українська команда виглядала слабко в атаці й досить безглуздо у захисті. Проте букмекери все одно впевнені в успіху киян. Додамо, що гра буде доступна для перегляду у прямому ефірі в Україні й на інших платформах.

На переможця протистояння в раунді плей-оф кваліфікації ЛК чекає "Бешикташ" (Туреччина)/"Нефтчі" (Азербайджан), а той, хто програє, попрощається з єврокубками. До речі, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу ризикує залишитися без роботи у разі невдалої кваліфікації. Примітно, що перед грою-відповіддю Містер поскаржився на грецьких фанатів.

Зазначимо, українські клуби невдало стартували у відборі єврокубків, що призвело до падіння рейтингу України у таблиці коефіцієнтів УЄФА.