"Дніпро-1" - "Славія": відео другого матчу Ліги Європи

Читать на русском
Автор
3266
"Славія" у першій грі розгромила "Дніпро-1"
"Славія" у першій грі розгромила "Дніпро-1". Фото ФК Дніпро-1

Український клуб не зумів пройти чехів

У четвер, 17 серпня, "Дніпро-1" у рамках матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА сезону 2023/24 зіграв проти празької "Славії" (Чехія). У першій грі чехи просто знищили дніпрян на полі з рахунком 3:0.

Повне відео другої гри "Славія" — "Дніпро-1" доступне на YouTube-каналі Football Hub. Зустріч завершилася з рахунком 1:1.

Стартові склади команд:

"Дніпро-1": Кінарейкін, Пасіч, Сарапій, Кравець, Каплієнко, Рубчинський, Піхальонок, Бабенко, Гуцуляк, Горбунов, Філіппов

"Славія": Коларж, Провод, Голеш, Усу, Масопуст, Дорлі, Шевчик, Юречка, Зафейріс, Шранц, ван Бурен

Повне відео матчу-відповіді 3-го відбіркового раунду Ліги Європи "Дніпро-1" — "Славія"

"Дніпро-1" після продажу Артема Довбика втратив величезний потенціал у своїх атаках, що призвело до беззубої гри у Празі. Фахівці не вірять в український клуб і у другому матчі зі "Славією". До речі, гру "Дніпро-1" — "Славія" покажуть в Україні безплатно на багатьох платформах.

Нагадаємо, за підсумками жеребкування раунду плей-офф, якщо "Дніпро-1" пройде "Славію", то зустрінеться у вирішальному раунді відбору ЛЄ із луганською "Зорею". Якщо дніпряни програють чехам, то їх чекає "бій" за груповий етап Ліги конференцій з переможцем протистояння "Лех" Познань (Польща) — "Спартак" Трнава (Словаччина).

Раніше повідомлялося, що невдалий старт українських команд у єврокубках сильно вплинув на розклад сил у таблиці коефіцієнтів УЄФА.