"Не бере слухавку": Мілевський відмовився від лікарні

Читать на русском
Автор
1624
Артем Мілевський
Артем Мілевський. Фото instagram.com/timi1010

Скандальний ексфутболіст відмовився від допомоги Євгена Селезньова

Колишній нападник "Дніпра" Євген Селезньов висловився про стан здоров’я свого колишнього партнера по збірній України Артема Мілевського, який нещодавно засвітився на публіці у не кращому вигляді.

Відповідний коментар Селезньова наводить sport-express.ua. Євген розповів, що говорив на цю тему з Мілевським, проте відвезти його до лікарні не зміг через небажання самого "Мілі".

"Я з ним завжди на зв'язку і готовий взяти на себе всі витрати щодо допомоги. Я йому дзвоню і говорю: "Тьома, послухай, давай я допоможу. Я розумію, що це таке". Я дуже люблю Артема, він чудовий і добрий хлопець. Я завжди поряд і він знає мій номер телефону

Я реально не знаю, що тут сказати. Я ж не можу приїхати до нього і взяти його в наручники. Тут потрібне його бажання. Допомогти Артему хочу не лише я. Сьогодні ми з хлопцями мали відвезти його до лікарні, але він не бере слухавки. Що я можу зробити у цій ситуації?

Артем трохи звернув з дороги, і всі повинні зібратися, щоб допомогти йому. Багато хто говорить, що він дорослий хлопець і сам має вирішувати свої проблеми, але друзі пізнаються не тоді, коли добре, а у важкі хвилини. Для мене немає різниці: є в нього гроші чи ні, Артем мій хороший друг і я завжди йому допомагатиму", — сказав Селезньов.

Нагадаємо, Мілевський завершив кар’єру футболіста у 2021 році. Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну "Міля" потрапив у кілька скандалів. Модель та співачка Даша Астаф’єва розповіла про негідну поведінку колишнього форварда "Динамо", Артем все заперечував. Крім того, "Міля" посварився в мережі з журналістом Миколою Васильковим.