"Свині!": В рф бісяться через гучне рішення МОК

Читати російською
Автор

Росіян не хочуть бачити навіть на Юнацьких Олімпійських іграх

Заслужена тренерка СРСР із фігурного катання Тетяна Тарасова відреагувала на недопуск росіян до юнацької Олімпіади-2024, яка пройде з 19 січня по 2 лютого 2024 року в Канвондо (Південна Корея).

Відповідну заяву Тарасової наводить "СЕ". Тетяна назвала представників Міжнародного олімпійського комітету (МОК) "тваринами" та "свинями". Також вона вважає, що таке ж рішення МОК ухвалить і по Іграм-2024 у Парижі.

"Тварини! Думаю, що це рішення може поширитися і на основну Олімпіаду в Парижі. МОК озвучив свою позицію. Ну і свині ж вони!" — сказала Тарасова.

Додамо, що у МОК заявили, що не забороняли росіянам виступати на юнацькій Олімпіаді-2024: "На даному етапі жоден індивідуальний нейтральний спортсмен не кваліфікований для участі в Іграх. Жодного подальшого рішення прийнято не було".

Нагадаємо, МОК рекомендував спортивним федераціям допускати росіян та білорусів на міжнародні змагання під нейтральним прапором і з низкою обмежень, проте рішення щодо Олімпіади-2024 поки не прийнято. Напередодні в росії розкритикували МОК після того, як організація не пустила росіян на Азійські ігри-2023.