Ф’юрі — Нганну: де і коли дивитися бій

Читать на русском
Автор
2345
Тайсон Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі. Фото instagram.com/tysonfury

Великий боксер пройде у Саудівській Аравії

У суботу, 28 жовтня, у Саудівській Аравії відбудеться унікальний вечір боксу, головною подією якого стане виставковий поєдинок між британським чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) та франко-камерунським бійцем ММА, ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну. "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію бою Ф'юрі — Нганну.

Українські транслятори не повідомляли про показ шоу боксу в Україні. Про це повідомляє "Телеграф".

Тайсон Фьюрі — несхожий ні на кого чемпіон

Українські канали не купили права на показ шоу боксу. У всьому світі (крім США, Канади, Великої Британії та Ірландії) поєдинок можна переглянути на стрімінговому сервісі DAZN (370 грн)

У Великій Британії та Ірландії шоу покаже телеканал TNT Sport Box Office (PPV за £21.95), а у США — стрімінгова платформа ESPN+ (PPV за $80).

Бій Ф’юрі — Нганну пройде в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), початок поєдинку — близько півночі. Додамо, що Тайсон є явним фаворитом у поєдинку проти Франсіса.

Нагадаємо, Ф’юрі вже підписав контракт на бій з українським чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО). Очікується, що дату бою Ф’юрі — Усик буде оголошено після поєдинку Ф’юрі — Нганну. Крім того, можливо, українець особисто зустрінеться із "Циганським королем" у Саудівській Аравії. Примітно, що Ф’юрі та Усик мали битися у квітні 2023 року, проте в останній момент не зуміли домовитися про поєдинок.