"Це було до Криму": друг України відмовився повертати гроші рф

Читать на русском
Автор
641
Домінік Гашек в Україні
Домінік Гашек в Україні. Фото fhu.com.ua

Хокеїст сезон 2010/11 провів у росії

Знаменитий чеський хокеїст, олімпійський чемпіон і дворазовий володар Кубка Стенлі Домінік Гашек відповів депутату Держдуми рф, дворазовому олімпійському чемпіону з хокею В’ячеславу Фетисову, який зажадав від чеха, щоб той повернув гроші, зароблені в росії.

Відповідну заяву Гашека наводить "СЕ". Домінік зазначив, що він грав у московському "Спартаку" за 4 роки до нападу рф на Крим, а тому його совість чиста і гроші він повертати не має наміру.

"Я вже коментував роботу іноземних громадян у росії. Щодо мене, то я був у "Спартаку" за чотири роки до історії з Кримом, і виконував свою роботу добре.

Клуб мені нічого не винен, як і я йому. Тому я не вважаю, що маю щось повертати, але й сам не вимагаю нічого назад.

Що стосується В’ячеслава, то, на жаль, він підняв руку в Держдумі за позицію росії, а отже, несе пряму відповідальність за все, що відбувається, – сказав Гашек.

Нагадаємо, Гашек активно виступає проти "російського миру". Нещодавно він відвідав Україну, де отримав нагороду "Друг України". Колишній спортсмен закликав захисників України гнати з країни російське л*йно. Крім того, хокеїст закликав НХЛ виділити нашій країні мільярди доларів, адже найкраща хокейна ліга світу продовжує співпрацювати з російськими хокеїстами, які відкрито підтримують президента рф володимира путіна. Через це Гашека образили в росії.