Мілевський був у комі: Алієв розповів про здоров’я "Мілі" (відео)

Читать на русском
Автор
Артем Мілевський та Олександр Алієв
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото instagram.com/aliev_sasha8

Зараз Мілевський іде на одужання

Колишній півзахисник "Динамо" та збірної України Олександр Алієв висловився про стан здоров’я Артема Мілевського, який зараз перебуває на реабілітації в лікарні.

Відповідну заяву Алієв зробив в інтерв’ю Дмитру Гордону. Ексфутболіст підтвердив, що Мілевський був у комі й розповів, що на цей час Артем іде на одужання.

— Пишуть, що він був у комі.

— Був. Я щодня і перед інтерв’ю був у нього. Він видужує, лікується. Він має багато доброзичливців, але й багато таких, хто бажає йому зла.

Йому треба перебудуватись, забути, що він був футболістом. Все це пройшло. Зараз у нього новий етап у житті. Як і в мене. Життя на цьому не закінчується. Може, цей етап буде навіть кращим, ніж той у футболі. Перебудовуватись важко, але треба. На те ти й мужик, – сказав Алієв.

Нагадаємо, в середині вересня Мілевський опублікував у соцмережах пост, який переполошив мережу. Користувачі закликали друзів та рідних Артема негайно допомогти йому через неоднозначний стан ексфутболіста. Користувачі запідозрили, що колишній футболіст має проблеми з алкоголем. "Міля" спочатку відмовився від госпіталізації, проте потім прийняв допомогу. До речі, про проблеми Мілевського ще влітку говорив ексгравець та колишній тренер "Динамо" Олександр Хацкевич.