Чергове самогубство? У Києві хлопець випав з вікна багатоповерхівки (фото, відео)

Читати російською
Автор

На місці події працювала поліція

У ніч на 19 листопада у Києві хлопець випав з вікна багатоповерхівки. Наразі не відомо, чи це був черговий суїцид, чи нещасний випадок.

Про це повідомив telegram-канал "Киевский Движ". Подія сталась у житловому комплексі в "Лебединий" на вулиці Ревуцького у Дарницькому районі столиці.

За словами очевидців, хлопець стояв на кондиціонері, встановленому на фасаді будинку. Потім він з незрозумілої причини зірвався та упав на землю. Повідомляється, що він загинув на місці.

Місце події /Соцмережі

"Його дівчина довгий час кричала та вмовляла цього не робити. Але хлопець втратив рівновагу та впав", — розповіли очевидці.

Будинок, у якому сталася трагедія

Також зазначається, що він міг знаходитись у нетверезому стані. За словами очевидців, на балконі кричали його друзі, які, ймовірно, розпивали алкогольні напої.

Як раніше повідомляв "Телеграф", недавно столицею прокотилася хвиля підліткових самогубств. Так, перший подібний випадок у Києві було зафіксовано 2 жовтня, тоді брат із сестрою випали з балкона на 24 поверсі. Вже 9 жовтня дві 17-річні дівчата стрибнули з даху на Троєщині. Ще один випадок стався 15 жовтня, тоді стало відомо про загибель 12-річної дівчинки, яка впала з багатоповерхівки.

Також у жовтні на Лісовому масиві в Києві сталася трагедія — з висоти впала людина. У київських ЗМІ та місцевих Telegram-каналах поспішили повідомити про самогубство підлітка, проте правоохоронці спростували цю інформацію.