Надолужував упущене: як пройшло побачення Злати Огневич і Романа Свічкоренка, який повернувся в півфіналі

Читать на русском
Автор
Роман несподівано повернувся до проекту
Роман несподівано повернувся до проекту

Один із фаворитів Холостячки психолог Роман організував перше на фінальному тижні побачення.

Минулої п’ятниці, 26 листопада, відбувся півфінал шоу "Холостячка", з українською співачкою Златою Огневич у головній ролі, під час якого несподівано для всіх повернувся один із фаворитів артистки – психолог Роман Свічкоренко. Огнєвіч дала йому можливість проявити себе на фінальному тижні.

Саме тому першим побаченням перед фінальним вибором холостячки було побачення Злати та Романа. Огневич хотіла переконатися, чи залишилися в неї до чоловіка почуття.

Роман організував співачці романтичну прогулянку велосипедами, під час якої вони робили зупинки для різних сюрпризів: танці, дегустація десертів та загадування бажань.

Таким чином Роман хотів наздогнати втрачене за той час, поки його не було у проєкті.

Після прогулянки Роман та Злата вирушили на обід у ресторан, де чоловік показав артистці документ, у якому було зазначено, що його від розлучення відокремлює лише одне засідання, яке має відбутися на тижні після фіналу.

Проте, у фінал Злата Свічкоренка не взяла, тому що ті почуття, які вона відчувала на початку проєкту, пройшли.

Нагадаємо, що в минулих випусках Злата Огневич попрощалася відразу з такими учасниками: майстром спорту з плавання, тренером Ігорем Присяжнюком, власником двох IT-компаній Євгеном Селютіної, каскадером Павлом Богдою, власником мережі інтернет-магазинів шкіряних виробів Іллею Закорецьким, Богданом Коломейко і Васко Младеновим, начальником патрульної поліції Олександром Борзенком, Владом Яськом, Вінченцо Дулепою, стоматологом Романом Васильєвим, Олегом Плахотнюком та фрідайвером Андрієм Хветкевичем.