Найкращі сезонні страви з кабачків: перевірені рецепти

Читати російською
Автор

Якщо шукаєте, що приготувати з кабачків

Активно триває сезон свіжих кабачків. Ці овочі зараз, як ніколи, смачні та доступні. Ми розповідали, як приготувати смачний соус, що ідеально підходить до них у будь-якому вигляді. Наготуйте його побільше — адже всі рецепти з цієї добірки містять кабачок.

Бюджетна кабачкова намазка на бутерброди

Така закуска буде дуже доречною, якщо гості застали зненацька і треба поставити щось на стіл. Готується вона дуже просто, а смак має фантастичний.

Ця закуска дуже виручить /shuba.life

Страва ніжна, насичено овочева. Окрім кабачків, знадобиться кілька томатів, цибуля, морква і плавлений сир. І, звісно, смачнющий хліб, щоб намастити цю смакоту.

Смачні овочеві кекси

Кабачки — джерело натхнення не лише для неперевершених закусок, а й для гарної випічки. До прикладу, на їх основі можна приготувати смачні овочеві кекси.

Кекси будуть наминати навіть капризні діти /svitreceptiv.com

Вони мають виграшний вигляд, тож кекси будуть їсти навіть діти. А готується страва з мінімуму інгредієнтів: пара яєць, трохи сиру, трохи молока і свіжа зелень. Спробуйте — не пошкодуєте.

Кабачки в сирному клярі: ніхто не повірить, що у страві немає м’яса

Такі кабачки в ароматній скоринці — приголомшливе частування і для святкового столу, і для сімейних посиденьок. Гості, які будуть їсти їх, не повірять, що у страві немає м'яса.

Стануть окрасою будь-якого столу /Meta.ua

Рецепт не потребує ані складних продуктів, ані якихось особливих навичок, але результат вас точно здивує. Кабачки виходять фантастично смачними.

Солодкі кабачкові цукати

Наостанок приберегли для вас щось шалене. Кабачок — овоч сам по собі універсальний. В нього є одна цікава властивість — він легко набуває смаків від інших продуктів та спецій.

З такими солодощами можна забути про магазинні цукерки /food.obozrevatel.com

Ця здатність кабачка використана в рецепті домашніх цукатів. Це чудовий спосіб заготівлі — адже цукати зберігаються довго. І готуються просто. Окрім кабачків, знадобиться трохи цукру та один лимон.

Кожен з цих рецептів точно заслуговує на вашу увагу. Всі вони — чудовий спосіб урізноманітнити раціон і здивувати рідний чимось смачненьким.