"Динамо" знову зіграє з "Фенербахче": хто фаворит матчу Ліги Європи

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 вересня 2022, 13:04

"Біло-сині" стартують в основному раунді єврокубка в гостях

Київське "Динамо" після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів волею долі опинилося в одній групі Ліги Європи з "Фенербахче". Саме зі стамбульцями кияни розпочнуть свій шлях на груповій стадії ЛЄ. Букмекери вважають турецький колектив фаворитом поєдинку.

Про це повідомляє pm.ua. На думку фахівців, переможцем дуелі, ймовірно, стануть господарі.

"ФЕНЕРБАХЧЕ" — "ДИНАМО": ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Аналітики вважають стамбульський колектив явним фаворитом, попри те, що кияни вже обігравали "Фенербахче" в цьому сезоні. Коефіцієнт на успіх господарів дорівнює 1,69. Водночас тріумф гостей та нічия малоймовірні — 4,70 та 4,00 відповідно. Додамо, що букмекери назвали й найімовірніший результат зустрічі – нічия з рахунком 1:1 (коефіцієнт – 8,00).

Прогноз букмекерів на матч Ліги Європи "Фенербахче" — "Динамо" (дані за 30 серпня):

  • Парі-Матч: (перемога "Фенербахче" 1,69 — нічия 4,00 — перемога "Динамо" 4,70)

Матч 1-го туру групового раунду Ліги Європи "Фенербахче" — "Динамо" відбудеться у четвер, 8 вересня, на стадіоні "Фенербахче Шюкрю Сараджоглу".

Нагадаємо, у другому кваліфікаційному раунді "Динамо" пройшло "Фенербахче" у 2-матчевій дуелі (2:1 за сумою двох поєдинків). У другому поєдинку спалахнув великий скандал через кричалки фанатів "Канарок" про путіна. Керівництво турецького клубу відмовилося вибачатися за поведінку своїх уболівальників, а пізніше УЄФА покарав стамбульців.