Бій Ломаченко — Хейні не покажуть в Україні: де і коли дивитись бокс

Читать на русском
Автор
1833
Василь Ломаченко та Девін Хейні Новина оновлена 19 травня 2023, 22:11
Василь Ломаченко та Девін Хейні. Фото t.me/TeamLomachenko

Великий бій пройде в США

У суботу, 20 травня, у Лас-Вегасі (штат Невада, США) пройде великий вечір професійного боксу від промоутерської компанії Top Rank, у головному поєдинку якого відбудеться чемпіонський бій у легкій вазі між українцем Василем Ломаченком (17-2, 11 КО) та американцем Девіном Хейні (29-0, 15 КО). Вітчизняні транслятори відмовилися показувати бій в Україні.

UPD: Промоутерська компанія Top Rank Boxing вирішила показати безкоштовно для українців супербій Ломаченко — Хейні. Поєдинок буде доступний на YouTube-каналі організації.

Офіційна пряма трансляція бою Василь Ломаченко — Девін Хейні буде доступною для перегляду на території України лише на західних медіаплатформах ESPN+ та Sky Sports. Для перегляду поєдинку на цих сервісах необхідна підписка, вартість якої складає близько 2000 грн, а також VPN. Зазначимо, головний бій вечора боксу у Лас-Вегасі розпочнеться у неділю, 21 травня, орієнтовно о 06:00 (час київський).

Додамо, що Василь є андердогом у протистоянні з чемпіоном. Напередодні боксери провели фінальну пресконференцію, на якій українець розповів про війну в Україні.

Раніше повідомлялося, хто розсудить чемпіонський бій Василь Ломаченко — Девін Хейні.