У Молдові нагадали туркам, хто такий путін (відео)

Читать на русском
Автор
1747
Фанати "Зімбру" показали своє відношення до диктатора
Фанати "Зімбру" показали своє відношення до диктатора. Фото Screenshot

Уболівальники заспівали відомий хіт про президента рф володимира путіна

Днями "Зімбру" (Кишинів) зіграв матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА проти "Фенербахче", який у це міжсезоння не посоромилося поїхати до росії на товариський турнір у Санкт-Петербурзі.

Під час поєдинку вболівальники виконали знаменитий хіт про путіна. Про це повідомляє nordnews.md.

Фанатська трибуна господарів потужно виконала кричалку "Путін х**ло". Момент потрапив у пряму трансляцію поєдинку. Крім того, користувачі активно діляться відео з трибун у соцмережах.

Увага на відео є ненормативна лексика.

Зазначимо, "Зімбру", який минулого сезону виграв "бронзу" в першості Молдови, не зумів нав’язати опір турецькому гранду, поступившись вдома з рахунком 0:4. у Туреччині "Фенербахче" переміг із рахунком 5:0. Таким чином, до наступного раунду єврокубка пробилися саме стамбульці.

Відеоогляд матчу "Зімбру" — "Фенербахче":

Нагадаємо, київське "Динамо" присоромило "Фенербахче" за поїздку до росії. До слова, легіонери турецької команди були проти матчів у рф.

До речі, минулого сезону "Фенербахче" у рамках відбіркового поєдинку Ліги чемпіонів зустрічався з "Динамо". У Стамбулі після голу киян фанати "Фенербахче" почали співати хвалебні пісні про путіна. Пізніше керівництво команди відмовилося вибачатися перед українцями. А ось УЄФА покарав Жовтих Канарок за дії вболівальників.