"Дніпро-1" — "Спартак": відео матчу-відповіді Ліги конференцій

Читать на русском
Автор
1845
"Спартак" Трнава — "Дніпро-1"
"Спартак" Трнава — "Дніпро-1". Фото ФК Дніпро-1

Дніпряни вилетіли з єврокубків

У четвер, 31 серпня, "Дніпро-1" провів матч-відповідь раунду плей-офф Ліги конференцій УЄФА сезону 2023/24 проти "Спартака" Трнава. Перша зустріч завершилася з рахунком 1:1.

Повне відео поєдинку доступне на YouTube-каналі Football Hub. Матч-відповідь відбувся в Кошице (Словаччина) на однойменній футбольній арені й завершився з рахунком 2:1 на користь "Спартака".

Стартові склади:

"Дніпро-1": Кінарейкін, Каплієнко, Кравець, Сваток, Мірошниченко, Бабенко, Рубчинський, Білл, Лєднєв, Піхальонок. Гуцуляк.

"Спартак" Трнава: Такач, Коштрна, Горосіто, Штетіна, Мікович, Желкович, Офорі, Коша, Даніель, Байнович, Рістовскі.

Повне відео матчу-відповіді 4-го відбіркового раунду Ліги конференцій "Дніпро-1" — "Спартак" Трнава

Переможець 2-матчевого протистояння "Дніпра-1" та "Спартака" зіграє на груповому етапі Ліги конференцій, а той, хто програє, попрощається з єврокубками. Напередодні букмекери оцінили шанси команд. Додамо, що гру "Дніпро-1" — "Спартак" покажуть в Україні безплатно одразу на кількох платформах.

Нагадаємо, "Дніпро-1" заради кращої підготовки до "Спартака" переніс матч 5-го туру Української прем’єр-ліги (УПЛ), після чого на клуб посипалися звинувачення з боку лідера УПЛ.

Раніше повідомлялося, що невдалі виступи "Дніпра-1" та інших українських команд у відборі єврокубків боляче вдарять по українському футболу.