Мілевський був у комі: Алієв розповів про здоров’я "Мілі" (відео)

Читати російською
Автор

Зараз Мілевський іде на одужання

Колишній півзахисник "Динамо" та збірної України Олександр Алієв висловився про стан здоров’я Артема Мілевського, який зараз перебуває на реабілітації в лікарні.

Відповідну заяву Алієв зробив в інтерв’ю Дмитру Гордону. Ексфутболіст підтвердив, що Мілевський був у комі й розповів, що на цей час Артем іде на одужання.

— Пишуть, що він був у комі.

— Був. Я щодня і перед інтерв’ю був у нього. Він видужує, лікується. Він має багато доброзичливців, але й багато таких, хто бажає йому зла.

Йому треба перебудуватись, забути, що він був футболістом. Все це пройшло. Зараз у нього новий етап у житті. Як і в мене. Життя на цьому не закінчується. Може, цей етап буде навіть кращим, ніж той у футболі. Перебудовуватись важко, але треба. На те ти й мужик, – сказав Алієв.

Нагадаємо, в середині вересня Мілевський опублікував у соцмережах пост, який переполошив мережу. Користувачі закликали друзів та рідних Артема негайно допомогти йому через неоднозначний стан ексфутболіста. Користувачі запідозрили, що колишній футболіст має проблеми з алкоголем. "Міля" спочатку відмовився від госпіталізації, проте потім прийняв допомогу. До речі, про проблеми Мілевського ще влітку говорив ексгравець та колишній тренер "Динамо" Олександр Хацкевич.