Ігор Пустовіт принизив екс-дружину Сашу Бо на шоу (відео)

Читать на русском
Автор
Ігор Пустовіт ніяк не може забути колишню
Ігор Пустовіт ніяк не може забути колишню. Фото https://www.instagram.com/pustovit/

Ігор Пустовіт зазначив, що Саша Бо йому не готувала.

У липні 2021 року найвідоміша інста-пара України Саша Бо та Ігор Пустовіт повідомили, що через п’ять років шлюбу вони вирішили розлучитися. Тихого та спокійного розлучення не вийшло, і пара винесла дуже багато "сміття" та "бруду" один про одного: Саша в інтерв’ю Маші Єфросініній, а Ігор у спілкуванні зі Славою Дьоміним.

21 грудня на ютуб каналі "Леви на Джипі" вийшов новий випуск шоу "Підкати", в якому хлопці та дівчата "змагаються" у майстерності пікапа. Героєм нового відео став Ігор Пустовіт. Поки дівчата "підкатували" до блогера, він не забув згадати і свою екс-кохану та не зовсім у приємному ключі.

Під час одного з "підкатів" Пустовіт заявив, що раніше йому рідко готували борщ, мабуть, натякаючи на Сашу Бо, а потім просто зазначив, що одна з учасниць говорить, як його колишня. Зазначимо, що зйомка шоу проводилася ще восени, коли стосунки між Бо та Пустовітом були ще натягнутими, адже напередодні офіційного розлучення блогер розповів, що їхнє спілкування "устаканилося".

Зазначимо, що у цьому випуску також брав участь і ексучасник шоу "Холостячка", блогер та співак Андрій Шатирко, який раніше остаточно посварився зі своєю подругою Софією Стужук через її спілкування з Ігорем.

Увага на відео є ненормативна лексика 18+!

Нагадаємо, що ще перебуваючи в офіційному шлюбі Саша та Ігор розпочали нові стосунки. Ігор Пустовіт відразу ж знайшов собі нову дівчину, яку називав "неймовірною" і навіть показав її фото, але зі спини. Пізніше Пустовіту почали приписувати стосунки зі скандальною блогеркою Софією Стужук, які Ігор не підтверджує. Саша ж завела роман зі своїм однокурсником – стоматологом Платоном Тарнавським.