Україна — Англія: де і коли дивитись матч відбору Євро-2024

Читать на русском
Автор
3589
Сергій Ребров поки що тільки перемагав на чолі збірної України
Сергій Ребров поки що тільки перемагав на чолі збірної України. Фото УАФ

"Домашню" гру українці проведуть у Польщі

У суботу, 9 вересня, збірна України проведе свій четвертий матч у кваліфікації на чемпіонат Європи-2023 і другий проти команди Англії. Команди вже зустрічалися між собою у відборі, тоді англійці без шансів розбили Синьо-жовтих. "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію матчу Україна — Англія.

У прямому ефірі по ТБ в Україні матч національної команди проти англійців покажуть місцеві канали "Суспільного" ("Суспільне Київ", "Суспільне Черкаси" тощо). У мережі гра буде доступна для перегляду на медіаплатформі Megogo. Про це повідомляє "Телеграф".

Українці приймуть англійців у Вроцлаві (Польща) на "Тарчинські Арені", початок зустрічі — о 19:00 за київським часом. Цікаво, що саме на цьому стадіоні Олександр Усик нокаутував Даніеля Дюбуа 26 серпня.

Зазначимо, після першого матчу з Англією у збірної України змінився тренер – місце Руслана Ротаня посів Сергій Ребров. Синьо-жовті під керівництвом Реброва здобули перемоги над Північною Македонією (3:2) та над національною командою "Мальти" (1:0). З турнірними розкладами нашої команди у відборі Євро-2024 можна ознайомитись на сайті "Телеграф".